BLOG

  1. HOME
  2. ブログ
  3. 未分類
  4. Як пройти співбесіду? Питання та відповіді

Як пройти співбесіду? Питання та відповіді

Якщо і досвіду роботи у вас немає, і відповідної освіти, а вдома купа малих дітей, не біда. Складіть список власних особистих та професійних якостей, які відповідають посаді. Це зекономить час, коли на співбесіді вас спитають, чому ви підходите на виконання поставлених завдань. Проявляйте зацікавленість по відношенню до вашого співрозмовника.

Надалі, щоб виправити думку людини про вас, можуть знадобитися декілька місяців чи навіть років. Проходячи інтерв’ю, у вас не буде стільки часу. Кожна організація прагне взяти на роботу спеціаліста, який не тільки гарно володіє навичками програмування, але й буде мати бажання розвивати компанію та примножувати її статки. Тому HR-менеджери дуже вибагливо ставляться до кандидатів на посаду. Для співбесіди постарайтеся виділити вільний час, на співбесіду по телефону може знадобитися до хвилин.

Правила поведінки на співбесіді

Завжди пам’ятайте, що гарна співбесіда не гарантує отримання роботи. Навіть якщо вам відмовили, у відповідь висловіть свою подяку. Якщо компанія шукатиме нових співробітників, з вами, можливо, зв’яжуться знову. Цим питанням ви виявляєте завдання, які вам доведеться виконувати щодня, і попутно знімаєте тривожність про те, як все відбувається в даній компанії.

як пройти співбесіду

Вони також підбираються вашим рекрутером не випадково. При розмові з ним будьте ввічливі, а також запам’ятайте його (її) ім’я і бажано посаду. Далі уточніть, куди саме вам потрібно вакансія Middle Node.js Розробник прийти, (адреса) і в який час. Також уточніть контактний телефон для зв’язку. Розкажи, будь ласка, що таке співбесіду, як воно проходить і які види співбесід існують?

Яких запитань/відповідей краще уникати на співбесідах

З вами один з авторів бізнес-журналу .ru Олександр Бережнов і сьогодні у нас в гостях Ксенія Бородіна фахівець з підбору персоналу, психолог. Заповніть, якщо ви не проти, щоб ми могли зв’язатись у випадку потреби. Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар’єрних можливостей. Для цього насамперед потрібно скласти список власних «товарних якостей».

Великою частиною співбесіди в західних компаніях може бути обговорення extracurricular activities. Це освіта, курси, участь в конференціях, мітапах, волонтерських організаціях тощо. Особливо важливим в розмові з менеджером з найму, послухавши проблематику продукту, розповісти про те, що ви можете привнести зі своїм приходом та які речі покращити в компанії. Спробуйте записати свою майбутню промову в нотатник на телефоні та кілька разів прочитайте її вголос.

Питання на співбесіді і правильні відповіді на них:

Але при цьому постарайтеся прикрити дірки у власній обороні та постарайтеся справити враження трохи краще, ніж ви є насправді. Слідкуйте за своєю невербальною поведінкою. Не показуйте те, що ви нервуйте, але і не перестарайтеся. Не варто постійно поправляти волосся, смикати гудзики, клацати ручкою, або ж навпаки, свавільно «розвалюватися» в кріслі і закочувати очі. Або гітхаб на якому теж творяться «великие дела». Інколи в розмові, де кандидат почуває себе досить комфортно, він може почати видавати недоречні деталі зі свого особистого життя.

  • Основна мета співбесіди – показати роботодавцю, що ви гідні цієї роботи.
  • Здебільшого вона орієнтована на письменників та копірайтерів, але в ній показані унікальні прийоми побудови розповіді, які допомагають утримувати увагу слухачів чи читачів.
  • Відповіді навіть на невелику частину цих питань дадуть вам більше інформації про роботу та атмосферу в компанії.
  • А допоможуть тобі наші 5 порад, як проявити себе з найкращого боку на співбесіді з HR IT компанії.
  • Рекомендуємо не обмежуватися розповіддю про формальну освіту.

Функціональний підхід полягає в розповіді ключових моментів з вашої кар’єри (використані технології, найважливіші проєкти та функції). Мати доступ до комп’ютера (для live-coding сесій або для вирішення практичних завдань). Дотримуйтеся коректного, https://wizardsdev.com/ ввічливого поводження без зайвої фамільярності і особистої відвертості. Подавати руку першим представнику компанії, але потрібно прийняти рукостискання, ініційоване ним. Весь одяг має бути чистим, випрасуваним, а взуття начищеним.

У Польщі 650 тис. українців знайшли роботу за спрощеною процедурою

Замість неї краще сказати «I’m single» («Я одинак») або «I’m not married» («Я не одружений»). Співбесіда англійською мовою — це цілком нормальна практика у більшості сучасних компаній. Адже так HR може одночасно дізнатися рівень англійської у пошукача і отримати вичерпну інформацію про його уміння та компетенції. Співбесіда – це свого роду самопрезентація, проведення якої має свої правила. Знання їх – запорука успішного та швидкого пошуку роботи. Пам’ятайте, що той, хто володіє інформацією, володіє всім.

як пройти співбесіду

Розкажіть про те, яким чином вирішилась ситуація. Яких цілей досягнуто, як це вплинуло на показники та бізнес. Тут важливо згадати про свої компетенції та результати, яких ви досягли, перебуваючи на певній посаді. Усі рекрутери питають про останні місця роботи.

  • コメント ( 0 )

  • トラックバックは利用できません。

  1. この記事へのコメントはありません。

関連記事